Terug naar Heeg – Hét Waterconcert

Geplaatst op: 9 juli 2018

In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele evenementen gehouden. Zo ook in Heeg!

Zaterdag 30 juni 2018 organiseerde Heeg een groots en bijzonder spektakel op het Heegermeer.

In de prachtige Haven van Heeg werd een groot podium gebouwd. De avond begon toen het de schemer neerdaalde over de Friese Meren. De lome zomer ging over in een heerlijke Heegse avond. De bootjes lagen in de kom van de haven en wachten in spanning af…. Gastvrouw Karin Bloemen zorgde voor een muzikale avondvullende beleving op het water samen met haar vrienden Jeroen van der Boom, Hans Klok, Iris Kroes, Maaike Schuurmans en alle anderen.

Een avond waarbij het publiek werd meegenomen op reis waarin allerlei muziekstijlen de revue passeerden. De reis werd geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het programma was een kwalitatief hoogstaande, wervelende, uitgebalanceerde mengeling van humor, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt.

Hierbij nog even een fly-over van de unieke locatie.

HOF heeft met een team van specialisten de technische productie mogen verzorgen. Hier ging het ook weer om het ‘horen, zien en beleven’ van een geweldige avond.

Meer nieuws