Media

Internetstreaming

We verzorgen de ‘streamhosting’ op ons ‘servernetwerk’. Je publiek kan via een link, of ‘embedded’, op jullie eigen website, kijken. En dat kan gaan om tien kijkers maar ook om duizenden. We hebben een eigen ‘streamhosting’ omdat onze klanten en wij daarmee minder afhankelijk zijn van derden. We hebben zo meer invloed op de kwaliteit en stabiliteit.

Re-streaming

Ons servernetwerk maakt het ook mogelijk om de livestream uit te zenden via andere kanalen, zoals YouTube, Facebook en andere sociale media. Als je wilt kan het zelfs op alle platforms gelijktijdig.

On-demand

We kunnen de opnamen van jouw evenement bij ons op de server zetten, waarna je ze via je eigen website of een link kunt bekijken. Dat scheelt jou bandbreedte. Wij hebben genoeg!

Streaming via een neutrale website

Speciale bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een uitvaart, wil je het liefste via een neutrale en rustige website vertonen. We hebben hiervoor een speciale ‘white label’ website beschikbaar met een voor jullie unieke naam onder het domein www.streamkijken.nl. Deze link kun je delen zodat de kijkers de bijeenkomst kunnen volgen.

KerkTV

KerkTV bied de mogelijkheid voor mensen om de kerkdienst thuis live te volgen of de kerkdienst later terug te bekijken. En dit via de eigen website van de gemeente of kerk. Hiermee blijf je binnen je eigen omgeving en ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld YouTube of Facebook.

Webinar

Webinars zenden we vanaf één locatie uit. De deelnemers kunnen de stream bijwonen en vragen stellen en via chats of polls live deelnemen aan de uitzending. De moderator verwerkt alle vragen en kan ze voorleggen aan de presentator.

Maatwerk

Wij leveren wat jij nodig hebt. We stemmen het abonnement op onze diensten af op jouw behoeften. En misschien wil je gebruik maken van onze diensten en ervaring rondom de organisatie en techniek van evenementen. Of neem je alleen de ‘streamhosting’ van ons af en regel je alles (of veel) zelf. Er is van alles is mogelijk. Hoe dan ook staan wij met HOF kwaliteit voor je klaar!

 

 

 

Technische Specificatie – protocollen

Highvolume cluster servers

HTTP voor Apple HLS Streaming
RTMP (RTMPT, RTMPE) voor Flash streaming
HTTP Icecast voor MP3, AAC, OGG streaming
RTSP voor 3GPP, MPEG-4, H.264, AAC, QuickTime streaming
RTSP (Microsoft) voor Windows Media Streaming
HTTP voor Smooth Streaming
Ondersteuning voor H.264 + AAC RTMP + Apple HLS + Smooth + RTSP-streaming

Live-Encoders

Flash Media Encoder
Teradeck Encoder
Teracue Encoder
Epiphan Encoder
Haivision Encoder
miniCASTER encoder
Datavideo encoder
Cerevo encoder
Windows Media Encoder
QuickTime Broadcaster & RTSP encoders
Microsoft Expression Encoder
Icecast compliant encoders
FFmpeg
vMix
RTMP Encoders

Media Players

VLC player
HTML5 Player
iOS clients (iPhone, iPad, iPod, QuickTime X)
Flowplayer voor Flash
Smooth Streaming
Windows Media player
QuickTime en RTSP players
Icecast players