Media

Internetstreaming

Tien of duizenden kijkers. Het maakt niet uit. Met onze eigen ‘streamhosting’ hebben we meer invloed op de kwaliteit en stabiliteit van het signaal. Het publiek kan via een link, of ‘embedded’ op jullie eigen website of die van de klant kijken.

Re-streaming

Als je wilt kun je op alle kanalen gelijktijdig uitzenden. Via de website en YouTube, Facebook en andere sociale media. De livestream is gewillig, de kwaliteit is hoog.

On-demand

We kunnen de opnamen van jouw evenement bij ons op de server zetten, waarna je ze via je eigen website of een link kunt bekijken. Dat scheelt jou bandbreedte. Wij hebben genoeg!

Streaming via een neutrale website

Speciale bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een uitvaart, wil je het liefste via een neutrale en rustige website vertonen. We hebben hiervoor een speciale ‘white label’ website beschikbaar met een voor jullie unieke naam onder het domein www.streamkijken.nl. Deze link kun je delen zodat de kijkers de bijeenkomst kunnen volgen.

KerkTV

Met KerkTV kunnen mensen de kerkdienst thuis live volgen of later terugkijken via de eigen website van de gemeente of kerk. Hiermee blijf je binnen je eigen omgeving en ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld YouTube of Facebook.

Webinar

Een goed Webinar organiseren is een vak op zich. Je wilt maximale interactie en een hoge kwaliteit. Webinars zenden we vanaf één locatie uit. De deelnemers kijken mee en stellen vragen via chats of polls. Zo nemen ze live deel aan de uitzending. De moderator verwerkt alle vragen en kan ze voorleggen aan de presentator. Hof Media heeft hier inmiddels veel ervaring mee opgedaan en kan faciliteren en desgewenst regisseren. Meer Webinar informatie

Maatwerk

Met een op jouw behoeften afgestemd aanbod of abonnement krijg je altijd precies wat je nodig hebt. Volledige ontzorging waarbij je gebruik maakt van onze diensten en ervaring rondom de organisatie en techniek van evenementen. Of alleen de ‘streamhosting’, onder white label, waarbij je alles (of veel) zelf regelt. Er is van alles mogelijk. Hoe dan ook staan wij met HOF kwaliteit voor je klaar!

 

 

Technische Specificatie

Highvolume cluster servers

HTTP voor Apple HLS Streaming
RTMP (RTMPT, RTMPE) voor Flash streaming
HTTP Icecast voor MP3, AAC, OGG streaming
RTSP voor 3GPP, MPEG-4, H.264, AAC, QuickTime streaming
RTSP (Microsoft) voor Windows Media Streaming
HTTP voor Smooth Streaming
Ondersteuning voor H.264 + AAC RTMP + Apple HLS + Smooth + RTSP-streaming