Audiovisueel

Het adviseren over audiovisuele toepassingen is altijd maatwerk en afhankelijk van jullie specifieke situatie. In sommige gevallen adviseren we over de keuze voor audiovisuele apparatuur, in andere gevallen bedenken we complete concepten die we ook graag installeren.

Ook komt HOF in beeld bij renovatie of vervanging van bestaande apparatuur. Architecten schakelen de expertise van HOF in om de uiteindelijke gebruiker optimaal comfort te kunnen bieden.

Met onze ruime ervaring in kerken, in gemeente- en provinciehuizen, in openbare gebouwen en stadions weten we als geen ander wat er komt kijken bij een goede installatie. Laat je adviseren door HOF en iedereen is tevreden!

Onderhoud

Jouw apparatuur verdient onderhoud om betrouwbaar te blijven functioneren. De mate van onderhoud is sterk afhankelijk van je apparatuur. HOF verzorgt voor veel relaties onderhoud aan de audiovisuele apparatuur.

Reparatie

Een defect komt altijd ongelegen. Voor jou is het belangrijk dat het defect snel en vakkundig wordt opgelost. Hiervoor is onze technische dienst beschikbaar. Neem contact op met HOF en wij regelen de rest.

Onze merken

HOF vertegenwoordigt een flink aantal merken. Welk merk het beste in jullie situatie past hangt af van de toepassing en de wensen.
Niet alleen het leveren van de juiste apparatuur… ook de uitleg en de service van HOF staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

We leveren apparatuur van onder andere deze merken:

 

 

Heb je vragen over bovenstaande merken of voor advies, neem vrijblijvend contact met ons op.