Audiovisueel

Het adviseren over audiovisuele toepassingen is altijd maatwerk en afhankelijk van uw specifieke situatie. In sommige gevallen adviseren we over de keuze voor audiovisuele apparatuur, in andere gevallen bedenken we complete concepten die we ook graag installeren.

Ook komt HOF in beeld bij renovatie of vervanging van bestaande apparatuur. Architecten schakelen de expertise van HOF in om de uiteindelijke gebruiker optimaal comfort te kunnen bieden.

Met onze ruime ervaring in kerken, in gemeente- en provinciehuizen, in openbare gebouwen en stadions weten we als geen ander wat er komt kijken bij een goede installatie. Laat u adviseren door HOF en iedereen is tevreden!

 

 

Reparatie – Onderhoud

Onderhoud

Uw apparatuur verdient onderhoud om betrouwbaar te blijven functioneren. De mate van onderhoud is sterk afhankelijk van uw apparatuur. HOF verzorgt voor veel relaties onderhoud aan de audiovisuele apparatuur.

Reparatie

Een defect aan uw apparatuur komt natuurlijk altijd ongelegen. Belangrijk voor u is dat het defect vakkundig wordt opgelost. Hiervoor hebben we een goede technische dienst beschikbaar.

 

Training geluidstechniek

‘Techniek’ wordt vaak als iets ingewikkelds gezien. Daarom geven we trainingen geluidstechniek. Praktisch en direct toepasbaar. Leren luisteren en het toepassen van techniek zijn de uitgangspunten van onze praktische trainingen die we het liefst op locatie doen. Met uw eigen apparatuur en in uw eigen setting. Zo kunt u hetgene u leert direct toepassen in de praktijk.

We geven ook geregeld seminars over geluid, waarin we thema’s als klank, klankkleur, volume, geluid bij samenzang en geluidsdekking behandelen op een begrijpelijke manier.

Informeer eens naar de mogelijkheden om uw kennis en kunde hoorbaar te verbeteren!

 

Onze merken

HOF vertegenwoordigt een flink aantal merken. Welk merk het beste in uw situatie past hangt af van de toepassing en de wensen in uw situatie.

Niet alleen het leveren van de juiste apparatuur… ook de uitleg en de service van HOF staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Een aantal van onze merken zijn: