Over HOF

We zijn een team van enthousiaste en gepassioneerde mensen voor de technische verzorging en realisatie van jou evenement of project.

Met visie en enthousiasme mochten we vernieuwde kwaliteit brengen op het gebied van geluid, licht en beeld voor concerten, evenementen, herdenkingen en radio- en tv-uitzendingen. In Nederland en ver daarbuiten.

Met HOF brengen we expertise in uitvoering. Door de inzet van de juiste apparatuur en ervaren technici werken we aan functioneel gebruiksgemak en voor uw evenement aan het “horen, zien en beleven”.

Het publiek moet een onvergetelijke ervaring meemaken en kunnen genieten van uw programma.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als je de gegevens invult dan bellen wij je graag terug.

Ervaring

Orkesten
Noord Nederlands Orkest, Nederlands Symfonie Orkest, Residentie Orkest, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Concertgebouw Orkest, Veenkoloniaal Symfonie Orkest, Nederlands Blazers Ensemble, Metropole Orkest, Marinierskapel, Phion.

Radio & TV
KRO Una Voce Particolare, AVRO Prinsengrachtconcert, AVRO Vondelparkconcert, TROS Concert by the Sea, Koninginnedagconcert op Paleis Noordeinde, EO Jongerendag, EO Familiedag, EO Nederland Zingt, Gospelpodium, KRO Kerstconcert, RTV Noord, RTV Drenthe, Symphony of Life, Radio 2 TOP 2000.

Festivals, Conferenties, Congres
Thorbeckegracht Festival, Buitenconcert Zwolle, Swingin Groningen, Opwekking, Open Doors, Hoornsemeerconcert, Peter de Grote Festival, Concert by the Sea, Robeco Zomerconcerten, Mission in Utrecht, Zuidlaren, Bad Salzuflen, Uitmarkt Amsterdam, Jazz aan de Vecht, Hour of Power, Pura Vida, Kunst in het Volkspark.

Speciale evenementen
Koninklijk bezoek Almere, Herdenkingen Kamp Westerbork, Make-A-Wish benefietgala, Dansacademie Lucia Marthas, GOOV muziektheater, Gasterra Flames, Rapportage Project-X.

Artiesten
Vele!

Corporate Events
Gasterra, NFIA Congres, FC Groningen, Rabobank, Martiniplaza, Hanzeplaza, NAM Assen, TKP.

Locaties
Oosterpoort, Martiniplaza, Stadsschouwburg, De Smelt Assen, Concertgebouw Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Stadion Euroborg, GelreDome Arnhem, Amsterdam Arena, De Harmonie, Martinikerk.

Landen
Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, DDR, Tjechoslowakije, Hongarije, Italië, Portugal, Israël, Engeland.

PS Bovenstaand is een selectie uit de vele projecten en evenementen.

Geschiedenis

De naam HOF is vanaf de jaren ‘50 al een bekende naam in en rondom Groningen. Radio Hof was in de jaren na de oorlog de leverancier van geluid bij alle grote evenementen in Groningen. De Gemeente Groningen was een trouwe opdrachtgever. Het geluid werd toen verzorgd met zgn. 100 volt luidsprekers welke bijvoorbeeld tijdelijk in de lantarenpalen werden gemonteerd. De interesse voor geluid en licht zat dus al vroeg in de familie.

HOF Audio is in 1984 ingeschreven door Bart Hof. Ontstaan vanuit de passie en vraag naar professionele technische verzorging. De faciliteiten werden voor tal van evenementen ingezet. Daarbij is ook contact ontstaan met de publieke omroep en vele orkesten.

Unieke programma’s en concerten staan in het portfolio: Prinsengrachtconcert, Museumpleinconcert, Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw, Vara Matinee’s, EO Jongerendagen, Familiedagen, KRO Kerstconcerten, Radio 2 Gala van het NL lied, Una Voce Particolare, etc.

In November 2013 startte het bedrijf HOF. Een dienstverlenend bedrijf voor concerten, evenement, herdenking, corporate events en sport. Door inzet van de juiste techniek, gemotiveerde medewerkers zorgen we voor het ‘horen, zien en beleven’ van uw evenement. Vanuit HOF AV verzorgen we advies en verkoop van audiovisuele oplossingen.

Portfolio

Wat anderen zeggen

Het is sterk en professioneel dat Bart de vrijheid neemt om met je mee te denken om er iets goeds van te maken. Een vakman die ook over zijn eigen specialisatie heen kijkt. Daar kun je maar beter goed gebruik van maken!

Evert de Niet, Algemeen Belang
“Bart wil weten welk gevoel, welk effect je wilt bereiken. Daarna komt pas de technische realisatie. Dat bevalt mij goed….”

Frank Schouten, RTV Noord
“Het staat in het draaiboek: LICHT UIT… PRESENTATOR KOMT OP…

Jacques d' Ancona
“Kwaliteit in techniek en muziek combineert HOF met een leuke sfeer.”

Cor Dekker, Bergen Jazz & Sail
“Voor de AV installaties hebben we Bart Hof gevraagd omdat we het graag goed willen hebben. Hij hoort soms dingen die ik niet hoor en zorgt voor een perfect eindresultaat”.

Peter Boskamp, De Passie
“Natuurlijk open je niet zo vaak een nieuwe zaak, maar als ik weer iets heb is Bart Hofleverancier”.

Jan Willem Scheffers, Albert Heijn
“Punctueel en betrokken. Hij is er zelf bij en zorgt dat het goed komt.”

Annemarie Veenhuis, Gemeente Haren Project X
“Bart begrijpt de techniek en de wensen van de klant.” “HOF kent een uitzonderlijk niveau van service en meedenken.”

Lucia van den Bergh, Marketing en Communicatie NFIA
“Samenwerken met HOF is meer dan plezierig! HOF levert top service en weet welke kwaliteit ik nastreef. Bart voelt dit precies aan, nooit boos, nooit gefrustreerd maar altijd een vrolijke Bart!”

Jolanda van Tellegen, Allez-Y Dienstverlening
“Het overleg vooraf, de voorbereiding en de dag zelf verliepen fantastisch!” “HOF zorgt dat alles klopt.”

Annemarie van der Toorn, Projectmanager
Dankzij HOF’s creativiteit en technische expertise, werd onze kantooropening een onvergetelijk evenement.

HOF is een echte ontzorger – proactief en attent in elke fase van de organisatie.

Maureen Reulink, Teammanager Experience, SnelStart
Met HOF weet je dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Je weet waar je aan toe bent. Want als je gasten hebt die kwaliteit verwachten, dan moet je ze dat ook geven vind ik.

Marga Timmerman, Walk for Life Groningen