Eventsupport

Of het nu gaat om een opening, openluchtconcert, een herdenking, een symposium, presentatie, een live radioprogramma of een festival: HOF is jouw partner bij de technische organisatie van een evenement. En dat is niet voor niks: wij van HOF hebben inmiddels ruim dertig jaar ervaring bij de meest uiteenlopende evenementen.

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Zo kun jij je volledig richten op het programma. Wij nemen ondertussen het volledige technische aspect voor onze rekening: van het lichtplan tot de bediening van het licht, de stroomvoorziening en van microfoons, speakers en displays tot het regelen van de perfecte akoestiek en klank tijdens bijvoorbeeld een symfonieconcert. We werken met een enthousiast en ervaren team van geluid, licht- en beeldtechnici.

Onze dienstverlening houdt niet op bij de techniek: ook allerlei praktische zaken die bij het organiseren van een evenement komen kijken, kunnen we uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen, een calamiteiten- of veiligheidsplan, beveiliging of de aankleding.

HOF heeft veel ervaring met ‘evenementen op afstand’. Onze eigen streamhosting maakt kwaliteit in webinars, livestreaming of on-demand uitzending van uw event mogelijk. Er is meer mogelijk dan je denkt. Ook nu bijeenkomsten tijdelijk niet kunnen. Met HOF heb je alles onder controle.

Samen met onze klanten hebben we in de afgelopen jaren al heel wat onvergetelijke evenementen mede mogen organiseren. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Geluid

Het geluid bij een concert of evenement is belangrijk voor jou en je publiek. HOF werkt met technici die hun vak verstaan. Daarbij gaat het om de juiste klank, klankbalans, het juiste volume en de juiste samenwerking.

Dit is ook de reden dat wij voor een brede klantenkring techniek mogen verzorgen. Voor onze eigen producties maar ook voor collega’s. Dat vertrouwen sterkt de goede samenwerking die we voorstaan met u als opdrachtgever.

Of het nu gaat om 1 microfoon of een compleet symfonieorkest. Onze expertise is ruim aanwezig.

Mensen zijn gevoelig voor geluid. Geluid is bepalend bij de beleving van muziek en spraak. Het volume, de klank, de definitie van het geluid en akoestiek hebben een grote invloed op het resultaat en kunnen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. Of het nu om grote of kleine optredens gaat, HOF zorgt met de ruime ervaring voor kwalitatieve geluidsweergave.

Onze ervaring met geluid is heel divers. Enkele voorbeelden: Concert Audio voor festivals, evenementen in de stadions. Maar ook orkesten, corporate events, openingen, herdenkingen.