Eventsupport

We verzorgen de technische productie van jouw evenement, concert, presentatie, congres, symposium, festival, opening, herdenking, radio en TV uitzending. Geen zorg over techniek en presenteren.

Of het nu gaat om een opening, openluchtconcert, een herdenking, een symposium, presentatie, een live radioprogramma of een festival: HOF is jouw partner bij de technische organisatie van een evenement. En dat is niet voor niks: wij van HOF hebben inmiddels ruim dertig jaar ervaring bij de meest uiteenlopende evenementen.

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Zo kun jij je volledig richten op het programma. Wij nemen ondertussen het volledige technische aspect voor onze rekening: van het lichtplan tot de bediening van het licht, de stroomvoorziening en van microfoons, speakers en displays tot het regelen van de perfecte akoestiek en klank tijdens bijvoorbeeld een symfonieconcert. We werken met een enthousiast en ervaren team van geluid, licht- en beeldtechnici.

Onze dienstverlening houdt niet op bij de techniek: ook allerlei praktische zaken die bij het organiseren van een evenement komen kijken, kunnen we uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen, een calamiteiten- of veiligheidsplan, beveiliging of de aankleding.

HOF heeft veel ervaring met ‘evenementen op afstand’. Onze eigen streamhosting maakt kwaliteit in webinars, livestreaming of on-demand uitzending van uw event mogelijk. Er is meer mogelijk dan je denkt. Ook nu bijeenkomsten tijdelijk niet kunnen. Met HOF heb je alles onder controle.

Samen met onze klanten hebben we in de afgelopen jaren al heel wat onvergetelijke evenementen mede mogen organiseren. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Geluid

Het geluid bij een concert of evenement is belangrijk voor jou en je publiek. HOF werkt met technici die hun vak verstaan. Daarbij gaat het om de juiste klank, klankbalans, het juiste volume en de juiste samenwerking.

Dit is ook de reden dat wij voor een brede klantenkring techniek mogen verzorgen. Voor onze eigen producties maar ook voor collega’s. Dat vertrouwen sterkt de goede samenwerking die we voorstaan met u als opdrachtgever.

Of het nu gaat om 1 microfoon of een compleet symfonieorkest. Onze expertise is ruim aanwezig.

Mensen zijn gevoelig voor geluid. Geluid is bepalend bij de beleving van muziek en spraak. Het volume, de klank, de definitie van het geluid en akoestiek hebben een grote invloed op het resultaat en kunnen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. Of het nu om grote of kleine optredens gaat, HOF zorgt met de ruime ervaring voor kwalitatieve geluidsweergave.

Onze ervaring met geluid is heel divers. Enkele voorbeelden: Concert Audio voor festivals, evenementen in de stadions. Maar ook orkesten, corporate events, openingen, herdenkingen.

Portfolio

Wat anderen zeggen

“Bart wil weten welk gevoel, welk effect je wilt bereiken. Daarna komt pas de technische realisatie. Dat bevalt mij goed….”

Frank Schouten, RTV Noord
“Samenwerken met HOF is meer dan plezierig! HOF levert top service en weet welke kwaliteit ik nastreef. Bart voelt dit precies aan, nooit boos, nooit gefrustreerd maar altijd een vrolijke Bart!”

Jolanda van Tellegen, Allez-Y Dienstverlening
“Natuurlijk open je niet zo vaak een nieuwe zaak, maar als ik weer iets heb is Bart Hofleverancier”.

Jan Willem Scheffers, Albert Heijn
Dankzij HOF’s creativiteit en technische expertise, werd onze kantooropening een onvergetelijk evenement.

HOF is een echte ontzorger – proactief en attent in elke fase van de organisatie.

Maureen Reulink, Teammanager Experience, SnelStart
Het is sterk en professioneel dat Bart de vrijheid neemt om met je mee te denken om er iets goeds van te maken. Een vakman die ook over zijn eigen specialisatie heen kijkt. Daar kun je maar beter goed gebruik van maken!

Evert de Niet, Algemeen Belang
“Kwaliteit in techniek en muziek combineert HOF met een leuke sfeer.”

Cor Dekker, Bergen Jazz & Sail
“Punctueel en betrokken. Hij is er zelf bij en zorgt dat het goed komt.”

Annemarie Veenhuis, Gemeente Haren Project X
“Voor de AV installaties hebben we Bart Hof gevraagd omdat we het graag goed willen hebben. Hij hoort soms dingen die ik niet hoor en zorgt voor een perfect eindresultaat”.

Peter Boskamp, De Passie
“Het staat in het draaiboek: LICHT UIT… PRESENTATOR KOMT OP…

Jacques d' Ancona
“Bart begrijpt de techniek en de wensen van de klant.” “HOF kent een uitzonderlijk niveau van service en meedenken.”

Lucia van den Bergh, Marketing en Communicatie NFIA
“Het overleg vooraf, de voorbereiding en de dag zelf verliepen fantastisch!” “HOF zorgt dat alles klopt.”

Annemarie van der Toorn, Projectmanager
Met HOF weet je dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Je weet waar je aan toe bent. Want als je gasten hebt die kwaliteit verwachten, dan moet je ze dat ook geven vind ik.

Marga Timmerman, Walk for Life Groningen