Eventsupport

Samen een onvergetelijk evenement neerzetten. Door goed af te stemmen wat de wensen van u en van uw publiek zijn maken we er een succes van.

We leggen graag ruim van tevoren het eerste contact om een aantal zaken te bespreken. Uw wensen vertalen we in een passend voorstel. In de praktijk hebben we daarna nog enkele keren contact om goed af te stemmen welke indruk u bij het publiek wilt achterlaten.

We werken graag samen met klanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan aan het beste resultaat, zowel voor onze klanten als voor het publiek. Daarbij zoeken we naar de juiste balans tussen wensen en mogelijkheden.

Wat wij in ieder geval tijdens ons eerste contact inventariseren zijn de data, locatiegegevens, het (voorlopige) programma en de wensen van sprekers en artiesten.

HOF spant zich in om aan alle wensen tegemoet te komen en werkt goed samen met u als opdrachtgever, de locatie, het publiek en eventuele andere leveranciers. We zijn teamspelers die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten. Of het nu gaat om concerten, evenementen, presentaties, herdenkingen of openingen. HOF staat voor kwaliteit.