Feesten met kwaliteit in Soestdijk

In het bruisende hart van Groningen bevindt zich Dinercafé Soestdijk, een van de bekendste cafés in de stad. Met een rijke koninklijke historie en een unieke combinatie van lunch, borrel, diner en feest, is Soestdijk een geliefde plek. Onlangs heeft het café een audiovisuele transformatie ondergaan dankzij de samenwerking met HOF. We spraken met Roos Brinkman, de enthousiaste eigenaar van het café, om meer te weten te komen over de nieuwe installatie en de positieve veranderingen die het met zich meebrengt.

“De samenwerking met HOF was geweldig,” vertelt Roos vol enthousiasme. “Bart Hof en zijn team hebben de oude muziekinstallatie gedemonteerd en een compleet nieuwe installatie geleverd. Het geluid is fantastisch en overal in het café is er een mooi vol geluid dat helemaal klopt. Daarnaast hebben ze ook gezorgd voor de upgrade van de beeldschermen en beamers, die van uitstekende kwaliteit zijn.”

Het vernieuwde muzieksysteem is slechts een van de aspecten waar Roos enthousiast over is. “Alles moet goed zijn in mijn café. De gastvrijheid, het eten en drinken, de schoonmaak, en dus ook het beeld en geluid. Alles bij elkaar vormt het een visitekaartje van je zaak. Daarom sloot de samenwerking met HOF perfect aan,” legt Roos uit.

Naast het leveren van hoogwaardige apparatuur, heeft HOF Roos ook ondersteund in het proces met de gemeente. “Ik moest een akoestisch rapport laten opstellen en HOF heeft me daarbij volledig ontzorgd.”

Het gebruiksgemak van de nieuwe installatie is een ander aspect waar Roos vol lof over is. “Gasten kunnen via een app draadloos verbinding maken met de schermen. Het werkt heel gemakkelijk en er zijn geen kabels meer nodig. Het muzieksysteem heeft een eenvoudige bediening die door iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast hebben we een handig knopje waarmee we na twaalf uur de bassen gemakkelijk kunnen verminderen. Dit zorgt ervoor dat we goed contact met onze buren kunnen behouden en dat zowel het personeel als de gasten het systeem gemakkelijk kunnen bedienen.”

Roos benadrukt het belang van kwaliteit in alle aspecten van haar café. “Alles moet goed zijn, omdat het een visitekaartje is als je goede kwaliteit levert. We kunnen nu,  binnen de toegestane marges van de gemeente, echt een feestje bouwen. De gemeente was hier laatst en ik kreeg complimenten. We hebben het echt goed voor elkaar.” Wie de aanpassingen van de installatie van de zaal boven gaat doen? “De Hofleverancier van Soestdijk natuurlijk!”

Hofleverancier van Soestdijk

Portfolio