Opening SnelStart Regiokantoor

Toen we ons nieuwe regiokantoor in Assen openden, hadden we een partner nodig die onze visie begreep en kon vertalen naar een onvergetelijk evenement. Bij SnelStart zijn we bevlogen in het centraal stellen van onze klanten met persoonlijke aandacht. We helpen ondernemers. Ons evenement moest dat natuurlijk ook uitstralen. HOF Eventsupport overtrof onze verwachtingen op elk niveau.

Ons regiokantoor is een centrale plek waar klanten en partners trainingen kunnen volgen en persoonlijk advies kunnen krijgen. Met de opening vierden we onze betrokkenheid bij de regio. We nodigden een mooie groep gasten uit, variërend van lokale ondernemers tot accountants en administratiekantoren.

De expertise van HOF werd al snel duidelijk. Ze waren niet alleen technisch vaardig, door het leveren van geluidsinstallaties en headsets op verschillende locaties, maar ook creatief in het oplossen van uitdagingen. Zo stelde Bart voor om een kwalitatief goede tent met een houten vloer op te zetten. Deze beslissing bleek cruciaal toen het weer omsloeg; onze gasten konden comfortabel en droog genieten van de opening.

Dankzij HOF’s creativiteit en technische expertise, werd onze kantooropening een onvergetelijk evenement.

Wat de samenwerking met HOF echt bijzonder maakte, was hun aandacht voor detail en proactieve benadering. Bart belde mij enkele dagen voor het evenement om te checken of alles naar wens was en of hij nog ergens mee kon helpen. Dat is écht ontzorgen, een zeldzaamheid in deze branche.

HOF’s vermogen om naadloos op de achtergrond alles te regelen, terwijl ze toch aanwezig zijn voor elke vraag of behoefte, is vergelijkbaar met een topscheidsrechter bij een voetbalwedstrijd. Ze zijn er, goed georganiseerd en effectief, maar onopvallend.

Als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor je evenement, met iemand die met je meedenkt, suggesties doet en lokale ondernemers betrekt, dan moet je absoluut bij HOF Eventsupport zijn. Onze opening was een daverend succes, mede dankzij hun professionele inbreng.

HOF is een echte ontzorger – proactief en attent in elke fase van de organisatie.

Portfolio