NNGCC – Mediastreaming en presenteren

De Noord-Nederlandse Golf & Country Club is een Nederlandse golfclub in Glimmen ten zuiden van de stad Groningen. De golfbaan ligt op het landgoed De Poll. De club is opgericht in 1950 en is de eerste club die na de oorlog is opgericht. In het begin speelden de leden op een terrein naast vliegveld Eelde. De Noord-Nederlandse Golf & Country Club heet u van harte welkom als gast of greenfee speler.

Het team van Sociëteit de Poll heet u van harte welkom in ons zeer charmante clubhuis. De keuken heeft een uitstekende naam in de golfwereld van Nederland. Er wordt seizoengericht gekookt met absolute hoogtepunten in het asperge- en wildseizoen. De wijnkelder omvat een kleurrijke selectie, van zowel de oude als de nieuwe wereld. Wereldwijnen van de familie Pon, klassiekers uit de Bordeaux en de Bourgogne, maar ook een selectie prachtige huiswijnen aangepast aan het seizoen.

HOF verzorgt het onderhoud aan de muziek en presentatie apparatuur. Recent hebben we voor de muziekweergave een Yamaha Mediastreamer geplaatst. Ook maakt men voor het presenteren gebruik van draadloos presenteren via een Kramer VIA.

Meer Audiovisueel-portfolio