GEO Promotion Congres

Stichting Geo Promotion, heeft een online congres georganiseerd voor onze medestudenten van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van dit evenement was studenten laten kennismaken met het ruimtelijke werkveld en het faciliteren van loopbaanoriëntatie. Vanwege de toenmalige maatregelen omtrent Covid-19 zochten wij naar manieren om ons congres digitaal doorgang te laten vinden. Zodoende kwamen wij bij HOF terecht. Een samenwerking die uiterst positief is ervaren.

In overeenstemming met Stadslab, de fysieke locatie, en HOF werd er een online congres in talkshowformat neergezet. Deelnemers ontvingen een unieke link, waarna ze toegang kregen tot de online omgeving waar vanuit het congres werd gehost. De online omgeving bood de gelegenheid om zowel het plenaire deel met lezingen uit te zenden als unieke links te verschaffen naar de workshopruimtes. Hierbij was er voor de deelnemers een mogelijkheid tot het insturen van vragen, die vervolgens konden worden gedeeld met de presentatrice op locatie. De online omgeving bood een mooie mogelijkheid om af te kunnen wisselen tussen de plenaire delen en de workshops.

Met een zeer professionele, open en meedenkende houding heeft HOF ervoor gezorgd dat wij een prachtig evenement hebben kunnen neerzetten. Vanuit ons publiek hebben wij complimenten mogen ontvangen over de kwaliteit van het beeld en geluid en de online omgeving waarin de webinar gehost werd en hiervoor danken wij Bart en zijn team. Wij bevelen HOF dan ook van harte aan bij eenieder die op zoek is naar een professional met een oog voor details.

Het Event werd verzorgd vanuit Stadslab waar Mertens AVR de technische faciliteiten heeft verzorgd. HOF media de Webinar en Livestream faciliteiten.

Portfolio