Afscheid Hans Nijland

Na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd van Fortuna Sittard en het afscheid van stafspelers en spelers als Hennie Spijkerman, Thomas Bruns, Kevin Begois en Mimoun Mahi, begon het afscheid van Hans Nijland.

Het woord werd gericht tot Hans Nijland en Nijland werd bedankt voor al zijn inzet voor De Trots van het Noorden. Hij ontving uit handen van commercieel directeur Robbert Klaver een canvasdoek met een afbeelding van Nijland. Een hele groot exemplaar hiervan komt te hangen in de businessroom tussen de andere canvasdoeken van clubiconen als Piet Franssen Martin Koeman.

Ook de voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen bedankte Nijland voor de vele mooie jaren. Hierna kreeg Nijland het woord en bedankte iedereen voor een fantastische dag voor hem en zijn familie.

Na bijna 23 jaar neemt Nijland afscheid met een volgens hem “heel goed gevoel” en “het is goed zo”. Nijland kijkt er naar uit “om komend seizoen met plezier de prestaties van FC Groningen te volgen en met een biertje en een gehaktbal in de rust”.

HOF heeft het afscheid van Hans van de supporters en als laatste de sponsoren mogen begeleiden. De laatste festiviteit was in Kinepolis met tal van prominenten.

Meer Eventsupport-portfolio