RISK conference

De Risk Conference is het grootste jaarlijkse evenement van Risk, de Financial Study Association van Groningen. De Risk Conference is gehouden op woensdag 21 februari 2018 en is door 300-350 financieel georiënteerde studenten bezocht. De meeste studenten zitten in de laatste twee jaar van hun studie.

De Risk Conference is een uitstekend platform voor bedrijven om zichzelf te presenteren en om in contact te komen met de studenten door middel van workshops, zakenlunches en zakelijke diners. Natuurlijk is er voldoende tijd om iets te drinken, met sprekers of recruiters te praten en te genieten van leuke activiteiten tijdens de pauzes. Al met al zal het een interessante en leuke dag zijn die je niet wilt missen!

Bart is een echte professional. Hij staat altijd klaar om te helpen en denkt goed mee met het hele proces. Hij verplaatst zich uitstekend in het perspectief van de klant en komt met adequate oplossingen. De wendbaarheid van HOF is ook van grote klasse, er staat altijd iemand klaar om te helpen in geval van nood. Voornamelijk de grote kennis van zaken in het Hitachi Stadion was prettig in het organiseren van zo’n groot event. Kortom, een man die denkt in oplossingen.

Meer Eventsupport-portfolio