Lucia van den Bergh

Het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) van het ministerie van economische zaken, organiseerde op 8 november 2013 een congres in Groningen. In het Groninger Museum en bij de dienst Economische Zaken van de Gemeente Groningen verzorgde HOF het licht en geluid.

Lucia van den Bergh, verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie maakte tijdens de voorbereiding kennis met Bart Hof en ze spraken per e-mail en telefoon het programma door.

Van te voren had Bart een goed beeld van hoe het er uit zou komen te zien.” vertelt Lucia. “Daarin is zijn dienstverlening echt onderscheidend. Bart begrijpt niet alleen de techniek maar ook de wensen van de klant”. “Op de dag zelf was Bart een duidelijk en sterk aanspreekpunt voor de sprekers en voor mij. Correct, professioneel en met goede suggesties over de inhoud en de opbouw van het congres. Een uitzonderlijk niveau van service en meedenken. Daarom beveel ik HOF van harte aan bij iedereen die een congres organiseert. De prijzen zijn competitief en de service is beter!”