Cor Dekker

Jazz & Sail Bergen is een jaarlijks muziek- en zeil evenement met 35 jaar ervaring. Cor Dekker is er vanaf het begin bij betrokken. Met zijn bedrijf Musical Reality versterkt hij muziek “alsof je naar een CD luistert met de beste luidsprekers die er zijn” en maakt hij opnamen met “het hoogst mogelijke realisme.” We hebben hier te maken met een vakbroeder van BART HOF in Noord Holland!

We zijn inderdaad vakbroeders die elkaar vinden in het plezier wat we de luisteraar of toehoorder willen doen. In de afgelopen editie hadden we 10 podia in Bergen. Er was vooraf bij omwonenden wat vrees voor geluidsoverlast. Nu is geluidsoverlast een heel relatief begrip. Als je goede muziek op een goede manier versterkt zal niemand het als geluidsoverlast ervaren. Om dat te bewijzen had ik de beste mensen nodig en dus kwam Bart met z’n team naar Bergen.”

“Bart fungeerde als captain. Op z’n uit Haren meegebrachte fiets ging hij langs alle tien podia. Bij eventuele klachten zou hij de schakel zijn tussen de organisatie en de klager. Er waren geen klachten.”

“Bart is een grote man met charisma en verstand van geluid. Wat hij zegt neem je voor waar aan en dat is het ook. We kijken terug op een goed voorbereid en goed uitgevoerd evenement. Het was prima voor elkaar en we werkten in een leuke sfeer samen. Daarom heb ik nu al zin in de 36ste editie!”