Portfolio Eventsupport

MARUG Conference 2024

"Het eindresultaat was professioneel en overtrof onze verwachtingen dankzij de extra verlichting en visuele effecten." Welkom bij de MARUG Conference

Opening SnelStart Regiokantoor

Toen we ons nieuwe regiokantoor in Assen openden, hadden we een partner nodig die onze visie begreep en kon vertalen naar een onvergetelijk evenement.

Bedrijven- en Instellingendag

In het Hitachi Capital Mobility Stadion heeft de Juridische Faculteitsvereniging de Bedrijven- en Instellingendag georganiseerd.

Lichtjesroute Muntendam

Vlak voor kerst werd de 5e editie van de Lichtjesroute in Muntendam gehouden. Tegen de 1500 deelnemers volgden de route door Muntendam. Wij hebben het licht en geluid verzorgd.

Let’s Gro – Mercado in het licht

Inspiratiefestival Let’s Gro blijft een breed en betrokken publiek boeien. Het festival over de toekomst van Groningen heeft voor de zevende keer een podium gegeven aan alle mensen die de stad en regio mooier, beter en leefbaarder willen maken.

Pete Hoekstra bij de Commerciele Clubs

Drie Commerciële clubs uit Groningen, Friesland en Drenthe boden de Amerikaanse ambassadeur een stijlvol onthaal.

Snel Internet – Het Hogeland

Snel internet is tegenwoordig onmisbaar. De provincie Groningen is samen met de gemeenten en enthousiaste bewoners aan de slag gegaan om snel internet voor alle bewoners voor elkaar te krijgen.

High Wine Openluchtconcert

Zo’n duizend muziekliefhebbers genoten van gospel-, R&B- en popmuziek, waaronder nummers als Man in the Mirror en Lean on me, maar ook klassieke nummers werden ten gehore gebracht.

Klassiek op de Oude Markt

Op 5 juli gaf het Orkest van het Oosten onder leiding van meastro Enrico Delamboye een toegankelijk en meeslepend concert op de Oude Markt.

Slotconcert – Clockhuys

Op 5 juli heeft op het Clockhuysplein een groot concert plaatsgevonden, gegeven door zoveel mogelijk leerlingen van 't Clockhuys-CKC, samen met balletschool Haren.

Afscheid Hans Nijland

Na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd van Fortuna Sittard en het afscheid van stafspelers en spelers als Hennie Spijkerman, Thomas Bruns, Kevin Begois en Mimoun Mahi, begon het afscheid van Hans Nijland.

‘Streekgenoten’ Joden in de Veenkoloniën

Het intrigerende verhaal van de muzikale Joodse familie Stoppelman, die voor de Tweede Wereldoorlog als muziekgezelschap op vele bruiloften en partijen speelde, verteld door Beno Hofman.

Terug naar Heeg – Hét Waterconcert

In de prachtige Haven van Heeg werd een groot podium gebouwd. De avond begon toen het de schemer neerdaalde over de Friese Meren. De lome zomer ging over in een heerlijke Heegse avond.

Afscheid Gemeente Haren

In de feesttent, sfeervol ingericht en uitgelicht traden muziek-ensembles op van prima kwaliteit, wellicht passend bij het woonklimaat van de gemeente Haren. Honderden belangstellenden kwamen om nog één keer als ‘gemeente Haren’ bij elkaar te zijn.

Opening Circus Parkeergarage

Parkeergarage Circus is sinds 2002 in gebruik. Bij groot onderhoud heeft de gemeente van de nood een deugd gemaakt en is de entree met het kunstwerk een stuk aantrekkelijker gemaakt.

Opening station Eemshaven

Koning Willem Alexander opende woensdag 20 juni officieel de spoorlijn Roodeschool – Eemshaven en het station Eemshaven. De koning onthulde samen met twee kinderen van het eiland Borkum en uit de gemeente Eemsmond een plaquette.

Prins Friso Ingenieursprijs

Het Groningen Engineering Center (GEC) van de RUG was woensdag 21 maart gastheer voor de Dag van de Ingenieur. Het KIVI reikt op deze dag de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar.

RISK conference

De Risk Conference is het grootste jaarlijkse evenement van Risk, de Financial Study Association van Groningen. De Risk Conference is gehouden op woensdag 21 februari 2018 en is door 300-350 financieel georiënteerde studenten bezocht.

Jacques J. de musical

GOOV Muziektheater brengt met live orkest het verhaal van Jacques J. d’Ancona, wiens leven verweven is met musical, voetbal en kleinkunst. De première is aan de vooravond van zijn tachtigste verjaardag.

Verkiezingen Westerwolde

1 januari 2018 ging Gemeente Westerwolde (bestaande uit Bellingwedde en Vlagtwedde) van start. HOF verzorgde de technische productie voor de verkiezingen.

Opening Energy Academy Europe

Woensdagmiddag 17 mei is de nieuwe Energy Academy Europe (EAE) van de Rijksuniversiteit Groningen op spectaculaire wijze geopend in de transparante hal van het nieuwe gebouw op de Zernike Campus Groningen.

Geldfestival

Het Geldfestival is de Nederlandse vertegenwoordiging tijdens Global Money Week. Er was een live-verbinding met het Global Money Week Event en koningin Maxima.

Commercieele Club Groningen

De Commercieele Club Groningen is een dynamische verzameling ondernemers welke circa 1 keer per maand samenkomt in De Coendersborg te Groningen.

Masterclass Opsporing op de Johannes Postkazerne

Op donderdag 16 februari werd op de Johannes Post Kazerne de Masterclass Opsporing van de Politie Noord-Nederland georganiseerd. Circa 400 functionarissen van Politie Nederland, Koninklijke Marechaussee en het Joint ISTAR Commando namen aan de masterclass deel.

Regimentsdag Groningen

Het Regiment Infanterie Johan Willem Friso viert ieder jaar op de Regimentsdag zijn oprichting. Het regiment voelt zich verbonden met Groningen, reden dat de ceremonie in onze stad plaats vond.

Wilmersberg openluchtconcert

Na haar opvallende prestaties in het tv-programma Maestro heeft zangeres Karin Bloemen op De Wilmersberg haar debuut gemaakt als dirigent bij Orkest van het Oosten.

1e Training FC Groningen

HOF Eventsupport & AV verzorgde het geluid tijdens de eerste training van FC Groningen op 27 juni 2016.

Kunst in het Volkspark

Kunst in het Volkspark is een jaarlijks internationale kunstmanifestatie in het Volkspark van Enschede. Doelstelling is een euregionaal evenement te organiseren waar kunst op niveau voor iedereen gratis toegankelijk is.

GOOV Into the Woods

Maar liefst 122 scenes, een orkest in de bak, 20 draadloze microfoons op het toneel. GOOV in het bos, afgelopen kerstvakantie in de Stadsschouwburg in Groningen was een mooie afsluiting van 2015 voor HOF.