Portfolio Audiovisueel

Feesten met kwaliteit in Soestdijk

Onlangs heeft Dinercafé Soestdijk een audiovisuele transformatie ondergaan dankzij de samenwerking met HOF.

Van der Valk Hotel Groningen – Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek. Dit hotel koos onlangs voor de dienstverlening van HOF bij het leveren van een nieuwe muziekinstallatie.

Doopsgezinde Gemeente Groningen

Onze ringleiding bromde. Een ringleiding is een voorziening die ervoor zorgt dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid horen. Dus ik belde Bart Hof.

Perfect beeld en geluid voor een uniek orgel

In de kerk zelf kunnen de bezoekers kijken naar beelden van het orgel en de organist. Maar ook op afstand beleef je het Hinszorgel nu optimaal.

Kerk van de Nazarener – nieuw luidsprekersysteem

De Kerk van de Nazarener in Haarlem is onlangs grondig gerenoveerd. HOF adviseerde deze kerk een een nieuw geluidssysteem. We hebben de juiste balans tussen kwaliteit en budget gevonden.

NNGCC – Mediastreaming en presenteren

HOF verzorgt het onderhoud aan de muziek en presentatie apparatuur, onder andere een Mediastreamer voor muziekweergaven en draadloos presenteren via een Kramer VIA.

Midas Consoles

Binnen kerken staat de techniek ook niet stil. Er is een groeiende behoefte om de techniek te vernieuwen om daarmee de beleving en de spraakverstaanbaarheid van de bijeenkomsten te verbeteren.

Aanpassen geluid Noordlease Stadion

Het geluid in het Noordlease Stadion wordt ten opzichte van andere stadions goed gewaardeerd. Neemt niet weg dat we altijd kritisch kijken en luisteren daar waar het nog beter kan.

Opening Duurzaamheids-kamer Gemeente Groningen

“Maak een duurzame vergaderzaal waarin de winnende ideeën van de Gresco-prijsvraag een plek krijgen. Dat was onze opdracht.”

WIJ teams

WIJ Groningen is de nieuwe naam voor elf sociale wijkteams in Stad. Voor zorg, ondersteuning en ontmoeting dichtbij huis. Voor het kunnen presenteren hebben we een aantal projectie oplossingen geleverd.

PPG presenteert

PPG Industries is actief op het gebied van Fiber Glass. Voor beurzen en interne presentatie hebben we een BenQ Touchscreen incl. WePresent draadloos presenteren geadviseerd.