Nieuws

Een muzikaal en klinkend 2023

We wensen jou een klinkend en muzikaal 2023! We kijken terug op een goed jaar met vele unieke Events. Waardevolle klanten relaties! Ook dit jaar zijn we je weer graag van dienst!

Geo Promotion Congres

Stichting Geo Promotion, heeft een online congres georganiseerd voor onze medestudenten van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Van der Valk Hotel Groningen – Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek. Dit hotel koos onlangs voor de dienstverlening van HOF bij het leveren van een nieuwe muziekinstallatie.

Doopsgezinde Gemeente Groningen

Onze ringleiding bromde. Een ringleiding is een voorziening die ervoor zorgt dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid horen. Dus ik belde Bart Hof.

Hoflympics

Het jaar 2021 is al weer halverwege, de vakanties zijn begonnen en op de Olympics bedrijven ze topsport.

Perfect beeld en geluid voor een uniek orgel

In de kerk zelf kunnen de bezoekers kijken naar beelden van het orgel en de organist. Maar ook op afstand beleef je het Hinszorgel nu optimaal.

Kop d’r veur

Of het nu de techniek, het geluid of de productie van een evenement is; er is niets waar HOF Eventsupport in Haren zich niet bezighoudt.

Draadloos presenteren – VIA

Je presentatie ondersteunen met een PowerPoint of onderling samenwerken met collega's? Dat kan eenvoudig draadloos met de oplossingen van de Kramer VIA.