GOOV Into the Woods

Maar liefst 122 scenes, een orkest in de bak, 20 draadloze microfoons op het toneel. GOOV in het bos, afgelopen kerstvakantie in de Stadsschouwburg in Groningen was een mooie afsluiting van 2015 voor HOF.

“In de aanloop naar zo’n voorstelling bezoek ik gedurende een aantal maanden onregelmatig de repetities en maak ik een cue-book. In de vele scenes lopen mensen het podium op en af, is er zang en dans en wordt er gesproken. Iedere scene krijgt zijn eigen instelling. Maar pas in de dagen voor de premiere wordt de voorstelling gemonteerd”. Bart Hof blikt terug.
“Op 21 december was de eerste repetitie in de Schouwburg. Drie dagen later, op 24 december was de premiere. We hadden dus drie dagen de tijd voor het monteren. Dat het een geslaagd project was bleek wel uit de recensie op 28 december in het Dagblad van het Noorden, door Jacques J. d’Ancona: “… met als resultaat een sterke voorstelling qua belichting, geluid, kostumering, beweging, de muzikale begeleiding en de vormgeving…” Bovenal was het ontzettend leuk om te doen”.

Meer Eventsupport-portfolio