WAT ANDEREN ZEGGEN

“Samenwerken met HOF is meer dan plezierig! HOF levert top service en weet welke kwaliteit ik nastreef. Bart voelt dit precies aan, nooit boos, nooit gefrustreerd maar altijd een vrolijke Bart!”

Jolanda van Tellegen is eigenaar van Allez-Y Dienstverlening. Ze organiseert onder andere Kunst in het Volkspark, Enschede. HOF levert hier Eventsupport door geluid, licht en technische productie. Hoe bevalt de samenwerking met HOF?

Bart is een vakman pur sang. Hij heeft geduld en levert kwaliteit op hoog niveau. Daarbij is hij ook zeer betrouwbaar. Een man die zijn vak verstaat, zelfs meer dan dat. Hij werkt netjes, heeft oog voor de kleine kwaliteit en is bovendien een zeer aardige en prettige persoonlijkheid om mee te werken. Samengevat is werken met Bart altijd feest en ik hoop nog jaren met hem te mogen samenwerken.

Jolanda van Tellegen

Allez-Y Dienstverlening

Het is sterk en professioneel dat Bart de vrijheid neemt om met je mee te denken om er iets goeds van te maken. Een vakman die ook over zijn eigen specialisatie heen kijkt. Daar kun je maar beter goed gebruik van maken!

Onlangs was er een grote uitvaartplechtigheid. Buiten. Er waren geen voorzieningen, waardoor we zelf na moesten denken over de ontvangst en de verzorging van de bezoekers.

Ik wil altijd met professionals werken en heb HOF ingeschakeld voor het leveren en het bedienen van de apparatuur.  Bart begon vervolgens precies de goede vragen te stellen. Hij weet waar je bij stil moet staan en overziet het hele proces. Daarbij ziet hij niets over het hoofd.Het is sterk en professioneel dat Bart de vrijheid neemt om met je mee te denken om er iets goeds van te maken. Een vakman die ook over zijn eigen specialisatie heen kijkt. Daar kun je maar beter goed gebruik van maken!

Evert de Niet

Algemeen Belang

Met HOF weet je dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Je weet waar je aan toe bent. Want als je gasten hebt die kwaliteit verwachten, dan moet je ze dat ook geven vind ik.

Marga Timmerman, Directeur stichting Walk for Life Groningen en voormalig commercieel directeur Congrescentrum HanzePlaza.

Bart is een gepassioneerde techneut. De eerste keer dat we samenwerkten was bij het Walk for Life Gala in de Euroborg. Later ontwikkelden we HanzePlaza. Bart adviseerde over de audiovisuele inrichting en als we destijds kwalitatief goed geluid nodig hadden dan belden we HOF. Want met HOF weet je dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Je weet waar je aan toe bent. Want als je gasten hebt die kwaliteit verwachten, dan moet je ze dat ook geven vind ik.

Marga Timmerman

Walk for Life Groningen

“Voor de AV installaties hebben we Bart Hof gevraagd omdat we het graag goed willen hebben. Hij hoort soms dingen die ik niet hoor en zorgt voor een perfect eindresultaat”.

Ik leerde Bart bijna 20 jaar geleden kennen. Hij nam de techniek voor zijn rekening op de Europese Mission Congressen waar ik operations manager was. We hadden er een hele klus aan. Van stopcontact tot satellietlink met de BBC. Bart regelde het en ontzorgde ons. Bij diverse conferenties en gelegenheden zie je hoe Bart te werk gaat. Kwaliteit staat voorop. Hij hoort soms dingen die ik niet hoor en zorgt voor een perfect eindresultaat. Het is belangrijk om met goede relaties te werken. We vinden elkaar in onze levensvisie en de expertise van Bart maakt dat ik graag met hem werk. Dan is de afstand naar Haren niet zo relevant!

De Passie, een scholengroep voor evangelisch voortgezet onderwijs waar ik facilitair manager ben, bouwt in Rotterdam een nieuw schoolgebouw. Voor de audiovisuele installaties hebben we Hof gevraagd omdat we het graag goed willen hebben. HOF slaagt er in om de vertaalslag te maken tussen de wensen van de eindgebruikers en de architect en maakt daarbij gebruik van moderne technische toepassingen. Binnen het gestelde budget levert HOF de hoogst mogelijke kwaliteit.

Peter Boskamp

De Passie

“Bart begrijpt de techniek en de wensen van de klant. HOF kent een uitzonderlijk niveau van service en meedenken.”

Het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) van het ministerie van economische zaken, organiseerde op 8 november 2013 een congres in Groningen. In het Groninger Museum en bij de dienst Economische Zaken van de Gemeente Groningen verzorgde HOF het licht en geluid.

Lucia van den Bergh, verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie maakte tijdens de voorbereiding kennis met Bart Hof en ze spraken per e-mail en telefoon het programma door.

Van te voren had Bart een goed beeld van hoe het er uit zou komen te zien.” vertelt Lucia. “Daarin is zijn dienstverlening echt onderscheidend. Bart begrijpt niet alleen de techniek maar ook de wensen van de klant”. “Op de dag zelf was Bart een duidelijk en sterk aanspreekpunt voor de sprekers en voor mij. Correct, professioneel en met goede suggesties over de inhoud en de opbouw van het congres. Een uitzonderlijk niveau van service en meedenken. Daarom beveel ik HOF van harte aan bij iedereen die een congres organiseert. De prijzen zijn competitief en de service is beter!”

Lucia van den Bergh

Marketing en Communicatie NFIA

“Bart wil weten welk gevoel, welk effect je wilt bereiken. Daarna komt pas de technische realisatie. Dat bevalt mij goed….”

Bart wil weten welk gevoel, welk effect je wilt bereiken. Daarna komt pas de technische realisatie. Dat bevalt mij goed. Techniek interesseert me niet zo veel… Het effect van beeld en geluid bij mijn relaties is van veel groter belang!

De eerste keer dat ik met Bart werkte was voor een grote beursstand op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven in MartiniPlaza. Zijn werkwijze was een verademing. Waar veel anderen gelijk over techniek beginnen, verdiept Bart zich in het doel wat je als klant hebt. Hij wil weten welk gevoel, welk effect je wilt bereiken. Daarna komt pas de technische realisatie. Na die beurs hebben we van alles samen gedaan want die werkwijze bevalt mij goed. Ik hoef niets te weten over mengtafels, kabels, lampen of microfoons. Ik wil alleen dat het resultaat goed is.

Op tal van plaatsen kom je HOF tegen en als je er op let kun je het verschil horen. Als Bart het doet is de techniek onmerkbaar. Geen gepiep. Geen gekraak. Geen last. De vele jaren ervaring zorgen ervoor dat ik Bart graag aanbeveel bij mijn relaties!

Frank Schouten

RTV Noord

“Punctueel en betrokken. Hij is er zelf bij en zorgt dat het goed komt.”

Na Project-X was Annemarie Veenhuis de woordvoerder van het Harense college. Voor de persconferentie van de Commissie Cohen werd HOF gevraagd om het geluid, licht en technische productie te doen.

Er was veel te regelen en het fijne aan de samenwerking met Bart vind ik dat je het los kunt laten omdat het goed komt. Bart denkt met je mee over het doel van de bijeenkomst en hij kijkt daarbij over de grenzen van zijn eigen taak heen. Je merkt dat je met iemand werkt die precies weet wat er moet gebeuren. Daarnaast is hij ook van begin tot eind 100% betrokken.”

“RTV Noord wilde de persconferentie live uitzenden. Geen probleem, Bart zorgde voor de juiste koppelingen en heel Nederland hoorde wat er in Haren gebeurde door de microfoons van Bart!”

Annemarie Veenhuis

Gemeente Haren Project X

“Het staat in het draaiboek: LICHT UIT… PRESENTATOR KOMT OP…

En daar sta ik dan. Iedereen zit. Alle ogen zijn op mij gericht… ik begin te praten…”

Aan het woord is Jacques d’ Ancona. Met meer dan 30 jaar ervaring op podia, op radio en televisie kent hij het klappen van de zweep.

Op dat moment is het leuk als ik ook gehoord word. En dat gebeurt alleen als de man achter de knoppen oplet. Je staat alleen op het podium en je bent afhankelijk.”

“Als Bart Hof er zit dan komt het goed. Dan voel ik mij in goede handen. Vooraf testen we altijd even of alles werkt. Als er dan wat fout gaat dan kan dat alleen aan mij liggen. Hij heeft het vak voorop staan en is daarbij een vriendelijke man. Buitengewoon opmerkzaam. En in al die jaren heb ik Bart nog nooit horen schreeuwen of vloeken.”

Jacques d' Ancona

“Het overleg vooraf, de voorbereiding en de dag zelf verliepen fantastisch!” “HOF zorgt dat alles klopt.”

Op 7 mei opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Een bijzonder project waarin de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN) samenwerken. Annemarie van der Toorn was projectmanager en schakelde HOF in voor het licht en geluid.

Het Nederlands Symfonie Orkest stelde voor om Bart te vragen omdat we het belangrijk vonden om de goede beleving neer te zetten. Het is bijzonder om een symfonie orkest op te laten treden in een hippisch centrum, dus we wilden het zo goed mogelijk doen.”

“De rol van HOF was cruciaal. Het overleg vooraf, de voorbereiding en de dag zelf verliepen fantastisch. Bart maakt zich niet druk. Hij is echt een rots in de branding en bespreekt op een prettige manier wat er moet gebeuren. Hij zorgt er voor dat alles klopt. Bij een volgende gelegenheid bel ik Bart zeker weer!”

Annemarie van der Toorn

Projectmanager

“Kwaliteit in techniek en muziek combineert HOF met een leuke sfeer.”

Jazz & Sail Bergen is een jaarlijks muziek- en zeil evenement met 35 jaar ervaring. Cor Dekker is er vanaf het begin bij betrokken. Met zijn bedrijf Musical Reality versterkt hij muziek “alsof je naar een CD luistert met de beste luidsprekers die er zijn” en maakt hij opnamen met “het hoogst mogelijke realisme.” We hebben hier te maken met een vakbroeder van BART HOF in Noord Holland!

We zijn inderdaad vakbroeders die elkaar vinden in het plezier wat we de luisteraar of toehoorder willen doen. In de afgelopen editie hadden we 10 podia in Bergen. Er was vooraf bij omwonenden wat vrees voor geluidsoverlast. Nu is geluidsoverlast een heel relatief begrip. Als je goede muziek op een goede manier versterkt zal niemand het als geluidsoverlast ervaren. Om dat te bewijzen had ik de beste mensen nodig en dus kwam Bart met z’n team naar Bergen.”

“Bart fungeerde als captain. Op z’n uit Haren meegebrachte fiets ging hij langs alle tien podia. Bij eventuele klachten zou hij de schakel zijn tussen de organisatie en de klager. Er waren geen klachten.”

“Bart is een grote man met charisma en verstand van geluid. Wat hij zegt neem je voor waar aan en dat is het ook. We kijken terug op een goed voorbereid en goed uitgevoerd evenement. Het was prima voor elkaar en we werkten in een leuke sfeer samen. Daarom heb ik nu al zin in de 36ste editie!”

Cor Dekker

Bergen Jazz & Sail

“Natuurlijk open je niet zo vaak een nieuwe zaak, maar als ik weer iets heb is Bart Hofleverancier”.

De opening van onze nieuwe winkel in Loppersum op 18 november moest goed. Het is de eerste indruk die je klanten van je bedrijf krijgen. Voor mij stond het voor de bouw al vast: ik had Bart Hof nodig!

We nodigden 280 mensen uit en uiteindelijk stonden er 380 in de winkel. Livemuziek op een podium achter de broodafdeling… het maakt Bart niet uit waar. Ik had hem het geluid al zien doen bij Trijntje Oosterhuis en bij een klassiek concert op het water, dus dit moest ook goed komen.

De kabels netjes en veilig weggewerkt achter de schappen. De luidsprekers op strategische plaatsen. Het klonk geweldig in de supermarkt. En het mooiste was dat ik mij er totaal niet druk over hoefde te maken. Bart Hof ontzorgt. Ook de volgende dag toen we buiten met 350 kinderen ballonnen gingen oplaten was het geluid dik in orde.

“Natuurlijk open je niet zo vaak een nieuwe zaak, maar als ik weer iets heb is Bart Hofleverancier”.

Jan Willem Scheffers

Albert Heijn