Geschiedenis

De naam HOF is vanaf de jaren ‘50 al een bekende naam in en rondom Groningen. Radio Hof was in de jaren na de oorlog de leverancier van geluid bij alle grote evenementen in Groningen. De Gemeente Groningen was een trouwe opdrachtgever. Het geluid werd toen verzorgd met zgn. 100 volt luidsprekers welke bijvoorbeeld tijdelijk in de lantarenpalen werden gemonteerd. De interesse voor geluid en licht zat dus al vroeg in de familie.

HOF Audio is in 1984 ingeschreven door Bart Hof. Ontstaan vanuit de passie en vraag naar professionele technische verzorging. De faciliteiten werden voor tal van evenementen ingezet. Daarbij is ook contact ontstaan met de publieke omroep en vele orkesten.

Unieke programma’s en concerten staan in het portfolio: Prinsengrachtconcert, Museumpleinconcert, Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw, Vara Matinee’s, EO Jongerendagen, Familiedagen, KRO Kerstconcerten, Radio 2 Gala van het NL lied, Una Voce Particolare, etc.

In November 2013 startte het bedrijf HOF. Een dienstverlenend bedrijf voor concerten, evenement, herdenking, corporate events en sport. Door inzet van de juiste techniek, gemotiveerde medewerkers zorgen we voor het ‘horen, zien en beleven’ van uw evenement. Vanuit HOF AV verzorgen we advies en verkoop van audiovisuele oplossingen.